Tuesday, February 22, 2011

LOKASI ANGKER #1







Kami skuad edisi angker Pemuda RMSU, telah pun menijau ninjau lokasi yang dirasakan menarik dan kena pada tema untuk dianalisis. dimana pada minggu lepas. Kami yang rata rata berjiwa kental telah meninjau lokasi angker sekitar Shah Alam untuk memastikan koordinat yang tepat bagi memudahkan edisi seterusnya yang jauh lebih serius.

Pada awal perjalanan lagi. kami telah telahpun diuji dengan keras tanpa belas kasihan. ujian ini kami terima dengan penuh lapang dada dan tawaduk. dimana kawan kami Am telah pun muntah muntah disekitar lantai kereta. menyebabkan abangnya, Wak yang panas baran melepaskan se-das karate ke tengkuknya untuk membantu melancarkan perjalanan muntah. sekian..

27 comments:

  1. so kesimpulannya ada ape2 ke jadi kt rumah tu?

    ReplyDelete
  2. baru survey.. nk tau tempat dlu.. kemudian nk cari owner utk permission masuk.. kemudian baru kita pikirkan apa nk buat..

    ReplyDelete
  3. berani siot korang! the best! slamat berjaya

    ReplyDelete
  4. Ermm brani nyer... Jenis liar tu... Xsabar dgr cerita seterusnya...

    ReplyDelete
  5. Belum siasat lg da kene kacau n mimpi bukan2... Hati2 je la dgn benda mcm tu, nk pegi pun takbule kosong

    ReplyDelete
  6. pergh... kalau dah wat projek kat rumah tu cite la.. cecite...cecite...

    ReplyDelete
  7. tengok gambar pown aku dah cuak tetiba.. haha..

    ReplyDelete
  8. huu tgh tunggu laporan mlm td huhu serammm...

    ReplyDelete
  9. kami geng2 angker UPM nk join group korang..lau bleh kita pakat ramai gi bukit tungku lakkk

    ReplyDelete
  10. buleh je.. tp kitaorang tak pro pun. berani2 je.
    gajet pn xde sgt.. xpe. benda kita bincang kmudian..

    bg detail, n contact..

    ReplyDelete
  11. nk join2.... plz2... bg aku join kumpulan korang....

    ReplyDelete
  12. waah...! shit...
    lau la aku tau korg dari masa bujang dulu lg...mmg aku join! aku kat area seremban.
    lau korg ada tersesat smpai sini nak cari umah angker,contact aku : rey_spawn@yahoo.com
    aku x tau memana port.nak join jer...

    ReplyDelete
  13. he he.. kitaorang pun maen berani2 je..
    minat pulak pd benda2 paranormal ni bila member cite ada rumah yg betul2 'ada'..

    nk merasa jugak pengalaman tu... biasa la jiwa muda mudi.. ok2.. baek2..

    ada operasi kat sekitar seremban.. gua roger...

    ReplyDelete
  14. kalo ramai, brani kot...
    list me in..
    hafiizh90@gmail.com

    nama aku Apis, 21thn..
    dok Gombak Setia..feel free nak contact aku..k.. :)

    ReplyDelete
  15. ok apis. selalu kalau ramai. susa nk ada..
    kena dlm kumpulan kecil, 2-3 org..

    kalau ramai minat pn bulih gak gerak sekali. tp sblm smpai lokasi mgkin kita bpecah kpd beberapa kumpulan kecil..

    ReplyDelete
  16. orait..e-mail aku la kalo ada gathering kenal-kenalan ke... aku pn teringin nak interview jiran2 kawasan tu...

    ReplyDelete
  17. cntik2.. ok gak idea.. siang kita interview rumah terdekat.. mlm baru beroperasi.. cantik idea tu..

    ReplyDelete
  18. apa kata korang pegi kco busut tue dulu...tgk ada x mende yg keluar...hehe...

    ReplyDelete
  19. ni kat s.alam seksyen 12 ke bro?

    ReplyDelete
  20. haha..korang mmg rock..kakaka

    ReplyDelete
  21. ader satu rumah ader puntianak jadi penunggu kat bidor betul2 sebelah exit bidor, xnak try, rumah tu rumah kosong, jiran sebelah rumah tu kawan saya

    ReplyDelete
  22. takde keje sangat ke niee? jgn woii...isauu akuu..

    ReplyDelete
  23. la...ini jeke... cepat r buat entry pasal korang seeker plak

    ReplyDelete
  24. apa lah cikit sangat laporannya.

    ReplyDelete

tak klik, dia gila